Vi vill känna vårkänslor, bort vinter!

Mycket har tinat fram nu, det som göms i snö kommer fram i tö var det väl. Jag syftar självklart på det positiva, det negativa får någon annan orda om.
  Våren gör mig full av energi och vilja. Speciellt när gruset borstats av vägen. Det är som något speciellt med bara gator. Då får man ta fram de där tygskorna, utan att de blir blöta. På äldre dagar har jag dock bytt ut tyget mot skinn. Är jag gammal nu? Då måste jag köpa en till ukulele.

Det är mycket på gång i Bodens kommun och det känns som att vi på kommunikation är mitt i. På ett positivt sätt så klart. Det ger en underbar känsla och en tro på framtiden. Det finns planer för fortbildning under året. Det finns inget som höjer motivationen som fortbildning, för mig i alla fall. Mitt i utveckling är jag helt övertygad om att det krävs nya vinklar för att göra saker riktigt bra och oväntade.

För invånarna i Bodens kommun kommer mycket att hända under 2017. Vi jobbar febrilt med Bodens platsvarumärke, as we speak.
  Platsvarumärket ska ena oss Bodensare, skapa en tydligare bild av de bra sakerna i Boden. Mycket av det strategiska och produktionen flyttar inhouse så vi har bättre kontroll.   Det vill vi ha för att kunna ge dig en bra upplevelse. För att kommunikationen ska lyfta, vi vill inkludera Bodensarna, det är deras närhetsliv vi pratar om. Då blir det mer på riktigt. 

En sommar som lovar mycket
Det är snart sommar och den har ju alla längtat till. Den här sommaren lovar dock stort och den får mig att se fram emot den. Det är mycket som händer.
  Bland annat har vi Boden Alive och Kulturnatta där kulturlivet får chansen att visa sig från sin allra bästa sida. Ständigt återkommande som kulturarrangemang är Kulturscenen.
  Där kommer du kunna ta del av kulturevenemang hela sommaren i Boden. Försvarsmuseum Boden har väldigt intressanta satsningar på gång. Sen hoppas jag att bussresandet i Boden fortsätter att blomstra.

Så innan snön kommer igen kan vi väl låta barmarken, de bara gatorna, äga kommunen.

Fredrik Åström, Kommunikatör
Kommunikationskontoret
Kommunledningsförvaltningen