Full fart framåt, bromsa inte

Skolorna har slutat och kanske närmar sig lite ledighet. Ta tid att njuta av lata dagar i hängmattan, ät glass och umgås med familjen men missa för allt i världen inte allt spännande som händer i sommarBoden.

Kultursommar är namnet på en mängd internationella dagar som vi under sommaren kommer att uppmärksamma.

Sommaren är nu inne på sin tredje vecka, under juli händer en mängd spännande saker i centrum.
   Den 1 juli kommer vi att ha somalisk folkfest, den 15 juli är det Tornedalningarnas dag och då kommer Markus Fagervall & Tony Björkenvall att uppträda på Centrumtorget.
   Den 17 juni är det Emojins dag och då är det barnens dag med en mängd aktiviteter. Vad sägs om skattjakt, ansiktsmålning och stort utomhusdisco?

Fredag den 28 juli låser vi in Radio Active i Enter galleria då det är dags för premiär av BodenHjälpen. Under 24 timmar sänder de sedan live och under sändningen blir det både besök av artister och kända Bodenprofiler.
    Du kommer att ha möjlighet att önska din favoritmusik mot en liten kostnad. Vi kommer även att ha auktioner på Tradera och då behöver vi din hjälp. Har du en tjänst, vara eller produkt som du vill bidra med så tar vi tacksam emot dessa. Alla pengar kommer oavkortat att gå till Läkare utan gränser, Röda korset och Min stora dag.

Augusti går inte heller av för hackor.
Den 9:e är det Internationella dagen för världens ursprungsbefolkning det firar vi med framträdande av Anja Storelv med band tillsammans med Daniel Wikslund.
    Den 12 augusti är det Internationella Ungdomsdagen och vi avslutar med idrottsdagen den 19 augusti.

Dessutom har du ju Boden Alive den 20–22 juli som i år stolt kan presentera artister som Eric Gadd, The Magnettes, Simon Zion, Södra Station, ByThe Way och Sverigepremiären av Legends of pop.
    Under lördagen kommer låtar från ikoner som Michael Jackson, David Bowie, Prince, Withney Houston & Leonard Cohen kommer att framföras av Nanne Grönvall, Andreas Weise, Martin Almgren, Nina Söderquist, Alice Svensson och Fernando Fuentez.
    Utöver artisterna vad sägs om EM-kval skoter på vatten, Kronrodden, Tivoli, mat med mera.

Nu återstår bara att önska er alla en riktigt härlig och aktivitetsfylld sommar.

Linda Rönnbäck, Projektledare, Boden Event