SeeMe blir SeeMe & Him – premiär i nya butiken den 23 augusti

Monica Stubé har jobbat i branschen i 25 år och säger att det ska bli roligt att jobba med herrekipering.

Nu börjar det närma sig – inom kort flyttar klädbutiken SeeMe till nya lokaler i Boden och det är inte det enda som är nytt. Det tillkommer nya märken och sortimentet utökas med herrkläder vilket gjort att även namnet uppgraderas till SeeMe & Him.

Under våren och framför allt nu under sommaren har det varit febril aktivitet i Vestmans gamla lokaler på Drottninggatan i Boden. Det har spikats och målats för att göra i ordning lokalerna för den nya butiken som skall flytta in och nu är det snart klart. Det är inte alls långt från SeeMe:s nuvarande lokaler där Monica Stubé äger butiken och som tycker att det känns jätteroligt att kunna utöka och växa med SeeMe och flytta in till nya fina lokaler. Ytan växer till 200 kvadratmeter och med det också sortimentet där även herrkläder kommer att säljas. Hon kommer att behålla de märken hon säljer, men det blir också en utökning lite i Vestmans anda. 

– Det kommer att tillkomma flera varumärken och sortimentet blir fullstort för både herr och dam i alla åldrar. Däremot väljer jag att inte ha barnkläder, säger Monica Stubé.

Utöver att sälja kläder kommer SeeMe & Him att jobba aktivt med sin stora kundklubb där man är med i Club Boden.

 

Let´s get personal

Det kommer att finnas möjlighet till personlig rådgivning kring styling och mode.

– Vill man uppgradera sin garderob eller letar efter något speciellt kan man boka tid hos oss och vi kommer att ta hand om dig och fixa till något riktigt bra, lovar Monica Stubé och skrattar.

En annan nyhet är om man är en större grupp typ kompisgäng, jobbarkollegor eller födelsedagsfirare och vill ha en shoppingupplevelse under lite lugnare förhållande med personlig service kommer man kunna boka en privat kundkväll med bubbel och tilltugg.

Den nya butiken, som alltså får det nya namnet SeeMe & Him öppnar med pompa och ståt den 23 augusti. Det blir med andra ord hårdkörning för Monica och hennes gäng ännu några veckor innan själva öppningen av butiken. Monica Stubé har jobbat i branschen i 25 år och är sedan 13 år egen företagare. Hon jobbar utöver sin klädbutik även med Boden Gratistidning och Business Norrbotten. Hon tycker det känns lite som en nystart och säger att det ska bli roligt att jobba med herrekipering.

– För mig är det här en dröm. Jag har hållit på ett antal år men jag är en person som inte vill stagnera och dessutom är det roligt att satsa i Boden och på vår lokala handel, avslutar hon.

 

Hockey & mode

SeeMe & Him kommer att medverka med en HOCKEY-MODEVISNING i periodpausen mellan Boden och Luleå den 15/8 i Björknäshallen. Missa inte den matchen och visningen.