Derbyt sänds på BDTV Sport

Även under försäsongen i år kommer de uppskattade tv-sändningarna via BDTV Sport att fortsätta. Först ut är derbyt mellan Boden Hockey och Luleå Hockey på tisdag som kommer att sändas både via tv och webben.

Det vankas publikfest i Björknäshallen redan i säsongens första träningsmatch när vi tar emot Luleå i det första derbyt mellan stadens a-lag på många år. Givetvis hoppas vi att så många som möjligt av er är på plats i hallen och upplever denna match på bästa sätt.

Men för er som inte kan vara på plats så är det klart att matchen kommer att sändas via BDTV Sport, precis som fjolårets matcher. Vi startar sändningen redan kl 17:45 med uppsnack och intervjuer. Matchen sänds givetvis med kommentatorer och repriser, ni som sett sändningarna ifjol vet vad som väntar!

Kostnaden för att köpa hem matchen blir 119 kr och intäkterna för sändningen går till Bodens Hockeyförening. Vi återkommer på matchdagen med mer information om exakt hur du köper matchen här på hemsidan.

Publicerad: 2017-08-12 09:51

Detta inlägg finns i sin helhet på Boden Hockey hemsida https://www.laget.se/bodenshf