Elaine Isaksson vann damernas Golfmara

Totalt 72 golfare deltog i årets Golfmara som spelades i strålande augustiväder. Damklassen vanns av Elaine Isaksson, 70 slag. Två blev Linnea Grundström, 71, men med lägre handikapp än trean Ulrika Arespång, också 71 slag.

Herrklassen var knallhård den också. Hans Bergman och Robert Andersson hålade båda ut på 67 slag efter 27 hål. Hans Bergman utropades till segrare i kraft av lägre handikapp. Trea blev Bengt Brännvall, 68 slag,

På kvällen åts det grillbuffé och dracks en och annan pilsner på verandan.

 

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens GK hemsida http://bodensgk.se/

DELA
Bodens GK
Bodens GK grundades 1946 av Bengt Sander. Klubben som firat 70-års jubileum verkar ständigt för att utveckla banan och medlemmar. Alla är och ska känna sig välkomna till bodens GK. Adress: Bodens Golfklubb Tallkronsvägen 2 961 51 Boden