Club Boden lyfter den lokala handeln – nu även med presentkort

Nu satsar Boden Gratistidning vidare med Club Boden och stärker den lokala handeln.

Med hjälp av innovativa lösningar fortsätter Boden Gratistidning att stärka Bodens handel. Kundklubbsplattformen Club Boden utökas med presentkort och nya användbara funktioner.

– Genom att handla lokalt bidrar man till ett levande samhälle och det skapar i sin tur fler arbetstillfällen, säger Mikael Arvidsson och Monica Stubé på Boden Gratistidning. Vi måste lite till mans tänka till och handla lokalt och bli superhjältar.

Boden Gratistidning ligger själva bakom systemet som varit igång igång drygt ett år och får fler och fler anslutna butiker. Det ökar hela tiden och nu finns i en ny version med fler funktioner som bland annat Check-ins, bonusprogram och ett system för att samla poäng. Även hårdvaran är uppdaterad och tanken är att fortsätta erbjuda de som är anslutna till Club Boden det senaste inom teknik och utveckling. Plattformen bygger på datachip (små brickor) som läses av (blippas) i Club Boden-butikena och ”blippen” lagras i en databas.

– Vi vill att våra kunder ska få ut det bästa möjliga ur sitt medlemskap med riktade kampanjer och belöning i form av till exempel bonuspoäng, säger Mikael Arvidsson

Han berättar att Boden Gratistidning fungerar som en handelspartner till deras kunder där annonsering i tidningen är en viktig grund för att kunna skapa tillväxt i kommunen.

– Det är allt fler som handlar på nätet vilket är ett hot mot den lokala handeln. Vi ger butikerna ett modernt verktyg så att de bättre kan kommunicera med sina kunder.
För att bli medlem i Club Boden besöker du en av de anslutna butikerna för att hämta en elektronisk bricka. Du kan använda brickan direkt och det enda du behöver göra är att registrera dig på clubboden.se. När du har gjort det kan du börja samla poäng i någon av de anslutna medlemsbutiker.

Boden Gratistidning håller på med att implementera en funktion för att kunna hantera SMS-utskick integrerat i Club-plattformen och det är klart under hösten.

 

NYHET Club Boden presentkort

Det är inte alltid lätt att köpa presenter och ibland har man även ont om tid. Då är Club Boden presentkort ett perfekt och enkelt alternativ som nu lanseras och kan köpas och beställas av Boden Gratistidning.

– Vi använder oss av elektroniska kort som går att använda i Club Boden-butiker, förklarar Monica Stubé, på Boden Gratistidning.

Club Boden presentkort som går att lösa in i anslutna Club Boden-butiker.

Med målet att stärka den lokala handeln satsar Club Boden på ett enkelt presentkort som går att använda i två år från utfärdat datum. Erbjudandet riktar sig till både företag och privatpersoner.

– Det kan vara svårt att köpa gåvor som tilltalar alla i personalen om man är en stor myndighet eller företag och då underlättar Club Boden arbetet eftersom de anställda kan handla precis vad de vill i våra anslutna butiker, fortsätter Mikael Arvidsson.

Han berättar att företag och myndigheter kan betala både via faktura och rekvisition. Användaren till presentkortet måste handla för hela beloppet på en gång och kortet går inte att byta mot kontanter. Privatpersoner kan också köpa Club Boden Presentkort.