En till spelare klar.

Jacob Roberts

Jacob Roberts klar för 2018.

19 årige Jacob kommer närmast från Hedens IF där han har spelat i div 3. Han är fostrad i Sävast men har även spelat i BBKs juniorlag. Mestadels har han spelar ytter, både i backlinjen och på mittfältet. Roberts är ett gångbart namn i BBK som dom flesta vet, storebror Kevin tillhör oxå laget samt att Pappa David Roberts är en gammal legend i klubben. 

Eftersom vi fortsätter satsa på unga lokala talanger så känns det riktigt bra att Jacob återvänder till oss efter att ha skaffat bra erfarenhet i Hedens IF. Han har gjort det bra där och utvecklats mycket sista två åren så det ska bli spännande att se han ta nästa steg med oss.

Christian Samuelsson sportchef.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens BK FF hemsida http://www.svenskalag.se/bbkff_a

DELA