Nytt år Nya möjligheter Nya krönikor

Ett nytt år har just vaknat. Spännande va? Vi har laddat upp en arsenal av vassa ord i krönikor från Bodens kommuns olika verksamheter.

Jag, och mina kollegor, vill att du ska få en inblick i allt intressant vi gör. För dig. Det är väldigt mycket som alla invånare sällan tar del av. Vi gör nog mer än årets veckor som vi kan publicera krönikor på. Jag säger inte att du ska ta del av allt vi gör heller. Men jag tycker det är viktigt att du vet.

Målet med krönikor från oss är helt enkelt att du som invånare eller besökare i Boden ska få lära känna Bodens kommun. Vi vill inte distansera oss utan vara närvarande för dig. Det här är ett sätt för oss att nå dig hemma. Det är trots allt du som finansierar det vi gör.

Krönikorna kommer från verksamheter som har något viktigt att berätta. Du kommer att kunna läsa om hårda fakta som behandlar det som kanske inte är uppenbart för dig som invånare. Tanken med krönikorna är dock att de ska göra det enklare för dig att förstå och kunna interagera med Bodens kommun. Sen kommer du få en inblick i det som görs i det tysta. Det kan vara samordnade evenemang, utställningar eller utsmyckningar.

Så se fram emot laddade krönikor med aktuella tankar kring vad som händer och sker i Boden.

Det är något att blicka fram mot, varje vecka under det nyvaknade nya året.

Fredrik Åström
Kommunikatör
Kommunikationskontoret