Boden hockey tar emot Skövde och Mariestad

Boden hockey tar emot Skövde och Mariestad

Förra helgens bortaturné mot Borlänge och Östersund gav tyvärr inga poäng, laget blickar framåt och tar emot Skövde och Mariestad under helgen. Motståndarna har fått helt olika start, Skövde har spelat 6 matcher och har en poäng mindre än Boden. De kommer ge Boden en utmaning. Mariestad ligger tvåa och har fått en stark start i Allettan. Bedöms vara ett av topplagen och har levt upp till förväntningarna, än så länge. En trend som bryts i Björknäshallen?

Jesper Ylivainio, Forward Boden hockey

– Jag känner att min insats har pendlat, men sammantaget är jag nöjd.
Vi har startat bra mot Kalix, förra helgen finns det saker vi jobbar med. Vi tar med oss 3.e perioden mot Borlänge och försvarsarbetet 1:a perioden mot Östersund.

Tankar inför helgen?
Jag har spelat mot Mariestad, det är ett jobbande gäng, de kör 60 minuter. Vi kommer att köra vårat spel.

Robert Nordberg, tränare Boden Hockey
– Vi har bra och positiv känsla där vi ställs inför två spännande motståndare. Vi måste vara mycket noga i alla detaljer under 3 perioder för att komma upp i vår prestation. Kom till Björknäshallen i helgen, det kommer bli en händelserik helg med några överraskningar!

Boden Hockey
Vi är tillbaka

Arkivbild Foto: Mats Engfors Fotographic

Patrik Sundberg webbredaktör

Detta inlägg finns i sin helhet på Boden Hockey hemsida https://www.laget.se/bodenshf