TV-sändning: Boden Hockey-Skövde IK.

TV-sändning: Boden Hockey-Skövde IK.

AllEttan Norra – Matchen sänds med en kamera, utan kommentator och utan grafik. Detta pga av att vår ordinarie personal har fått förhinder pga av arbetessituationen. Men vi ska försöka lösa sändningen med de funktionärer som vi har.
Vi jobbar även på att hitta en långsiktig lösning på sändningarna kring matcherna.

TV
För dig som har BDTV som tv-leverantör så kan du se matchen som pay-per-view i din tv på kanalen BDTV Sport som du hittar på kanalplats 201. Det krävs att du har en digitalbox eller CA-modul med ett programkort där du har BDTVs basutbud för att kunna se kanalen. Matchen kostar 99 kr att se via pay-per-view och du köper matchen genom att logga in på ”Mina sidor” på bdtv.se.

För frågor om hur du får in kanalen eller köper matchen hänvisar vi till BDTVs hemsida bdtv.se och deras kundtjänst som är öppen mån-fre 8-22 och lör-sön 9-22. Du når dem enklast via telefon 0921-521 00.

Dator eller mobil enhet
Du som inte har BDTV Sport kan köpa matchen på Staylive där du ser matchen via dator eller mobil enhet. Priset för matchen via webben är 99 kr och mer information om våra sändningar genom StayLive/HockeyEttan hittar du på länken.

Boden Hockey
Vi är tillbaka

Patrik Sundberg webbredaktör

Detta inlägg finns i sin helhet på Boden Hockey hemsida https://www.laget.se/bodenshf