Red Storm ångerfulla

Red Storm ångerfulla

Föreningen står ej bakom det ordval som publiken brukade när Västeråsspelaren Niclas Lehman tacklades och föll ihop. Vi har full förståelse att folk reagerar på de saker som sägs i samband med denna situation. Styrelsen har haft ett samtal med Redstorm kring händelsen och hur man agerar i Björknäshallen på bästa sätt.
Klacken har fått möjlighet att uttala sig och säger följande.

– I samband med tacklingen förstod vi inte hur allvarligt det var, vi ångrar att vi skrek på det sätt som vi gjorde, det ska inte hända igen. Vi har pratat igenom detta i klacken. För sent insåg vi allvaret av skadan. Ingen vill se sådana här situationer. Vi hoppas att Niclas är åter så fort som möjligt och utan bestående men. Säger representanter för Redstorm
De vi talat med är djupt ångerfulla och de framför sin ursäkt som grupp.
Föreningen jobbar tydligt och långsiktigt med vår värdegrund i linje med BHF handledning.

Thomas Regemalm
Vice ordförande
Boden Hockey

Detta inlägg finns i sin helhet på Boden Hockey hemsida https://www.laget.se/bodenshf