Nu är det dags att anmäla ditt barn till nästa termin av Strong Kids! Max 12 pla…

Nu är det dags att anmäla ditt barn till nästa termin av Strong Kids! Max 12 platser. De som var med förgående termin har förtur på platser. Våra två fantastiska coacher, Alexander Granberg och Tobias Eriksson fortsätter även denna termin.
Höstterminen 2018 startar 1 september. Sista tillfället är 15 december.

Lördagar
11.15-12.00 8-12 år

Pga lågt deltagande i åldern 5-7 år har vi valt att ställa in denna åldersgrupp denna termin. Det går bra att göra en intresseanmälan ändå, vid fler än 8 st anmälda kör vi ett pass även för dem.
Vad är Strong Kids?
Strong Kids har fokus på träning med mycket lekfulla inslag.
Det är en nedskalad version av CrossFit, som är anpassad för barns specifika behov av att utveckla sina rörelser på det neurologiska, kognitiva och motoriska planet. Barn har ett stort behov av att få röra på sig för att må bra. Vi fokuserar på träning med mycket lekfulla inslag, som är hälsosam och utgår från att barn har ett behov av att knuffa, dra, springa, kasta, klättra, lyfta och hoppa. Detta är rörelser som barn gör oavsett om de leker eller håller på med någon sport.

Strong Kids erbjuder en stor variation i träningen med fokus på gemenskap, rörelse och glädje. Vi tränar i grupp, men med individuella förutsättningar. Alla kan vara med! Barnen förväntas att stötta, heja och hjälpa varandra – att vara en bra kompis!

Anmälan och mer information finns här
http://www.crossfitboden.se/strong-kids.html

Frågor?
fredrik@crossfitboden.se
073-183 58 43

#crossfitboden #crossfitbodenstrongkids #strongkids #crossfitkids

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot crossfitboden

Källa: Crossfit Boden, Boden