Startelvan mot Ytterhogdal

BBK gör en del förändringar i startelvan till dagens match. Zak Guerfi kliver ner som högerback när Willie Clemons är tillbaka från start på mittfältet. Framåt saknas Elias Öhman pga sjukdom och ersätts där av Precious Johnson.

 

BBKs startelva (från höger)

Jens Resin – Zak Guerfi, Max Nyqvist, Jakob Johansson-Inga, Filip Daunfeldt – Kevin Roberts, Willie Clemons, Arish Nouri – Max Wårell, Jack Serrant-Green, Precious Johnson

 

Avbytare: Adam North (mv), Jack Lee, Jacob Roberts, Viktor Selini, Jonatan Vikström, Renato Torquato, Kevin Brännström

 

Vill du se matchen via webben så gör du det genom att skicka ett mail till jens.lindmark@gmail.com. Betalning sker via Swish och matchen kostar 99 kr. Vänligen hör av dig i god tid för att hinna få tillgång till matchen, helst senast 30 min innan avspark för att du ska hinna få länken. Matchen sänds med en kamera, grafik, matchklocka och repriser.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens BK FF hemsida http://www.svenskalag.se/bbkff_a