De anordnar hemvändarfesten i Boden

Emin Zeynalov (t.v) och Mikael Giallousis delägare i Nodo och Jimmy Landström, marknadschef Bodentravet. Den 22 december anordnar de en hemvändarkväll tillsammans i Boden.

Nu slår Bodentravet och nattklubben Nodo ihop sig till en hemvändarfest lördag  den 22 december.

Julen närmar sig och med den kommer hemvändarna. Nu går Bodentravet och nattklubben Nodo (före detta AllStar) ihop och gör en hemvändarfest.  Lördag den 22 december är det kvällstävling med V65 på Bodentravet. Efter tävlingen går det gratis bussar till nya nattklubben Nodo.

– För oss är det viktigt att hitta samarbeten med det lokala näringslivet och Nodo är ett nytt inslag i Boden. Sportsligt håller vi en hög nivå på våra tävlingar och V65 en hemvändarlördag är en bra kväll redan på förhand, säger Jimmy Landström, marknadschef på Bodentravet.

 Det känns kul att bjuda bodensarna och övriga travbesökare på en rejäl efterfest. Med två dagar kvar till julafton är det här ett bra datum för våra hemvändare att ses och ha en trevlig helkväll tillsammans.

Nodo är en ny aktör i Boden, som även finns i Piteå. De har tagit över AllStars lokaler och satsar hårt på att få en naturlig nöjesplats för Bodensarna.

Jag tycker det är riktigt kul och spännande att göra någonting tillsammans med en sådan stor aktör som Bodentravet, säger Mikael Giallousis, delägare i Nodo.

– Vi är nya i Boden och vill hitta nya samarbetspartners. Det är ett bra tecken att vi kan göra någonting tillsammans, säger Emin Zeynalov, delägare i Nodo.

Källa: Bodentravet