Tack för årets arbetsmiljövecka

Jag vill rikta ett stort tack till alla medarbetare och arrangörer som ställt upp och gjort arbetsmiljöveckan 2018 till ett uppskattat och trevligt evenemang.

Föreläsningarna har varit välbesökta och förhoppningsvis inspirerat deltagarna till vardagsförändringar som främjar hälsan. Alla anställda vid Bodens kommun har möjlighet att se Anitha Risbergs och Anders Hanséns föreläsningar som finns på Bodens kommuns intranät.

På samma sida som föreläsningarna hittar, du som medarbetare, också frågor till de filmade föreläsningarna. Det hände många fler saker under veckan än föreläsningar. Det var också fler föreläsningar än de två filmade.
Anställda fick bland annat prova på ridning, dansa, gå på yoga, gå på fotomaraton och mycket, mycket, mer.

Vi hoppas att du, just du, vill vara med och bidra till att arbetsmiljöveckan 2019 blir ännu bättre och söker efter fler föreningar och aktiviteter att erbjuda medarbetare på Bodens kommun. Jag tar tacksamt emot alla förslag på aktiviteter och föreläsare som passar in under temat hälsofrämjande arbetsmiljö.

Har du bidrag till nästa års arbetsmiljövecka?
Tveka inte att höra av dig till undertecknad.
thomas.strom@boden.se.

Det är bra om vi kan annonsera om nästa års aktiviteter under september 2019 så tidigt som möjligt. Det gör det möjligt för alla deltagare att avsätta tid och boka upp almanackan till vecka 43, 2019. På så sätt blir vi fler.

På återseende 2019.

Thomas Ström
Central arbetsmiljösamordnare
Kommunledningsförvaltningen